TICE – Turkish Integrity Center of Excellence

17 Haziran 2021 – Perşembe
13:00-14:30

“Uzaktan Çalışma Döneminde Kurumsal Kurumsal Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Uygulamalarından İlham Verecek Örnekler” Webinarında neler konuşuldu.

COVID-19 Pandemisinin çalışma hayatında önemli değişikliklere yol açtığı yadsınamaz bir gerçek. Yeni normalde eşitsizlik tanımı git gide genişlerken yöneticilerin ajandasının en önemli gündem maddelerinden biri de çeşitlilik ve kapsayıcılık haline geldi. Bu konuda İnsan Kaynakları uzmanları kilit bir rol üstlenmiş durumdalar.

Çalışanların çoğu pandemi bitse bile uzaktan çalışmaya devam etmek istiyorlar; ancak uzaktan çalışma ortamı için verimli hibrit sistemi geliştirilmediği takdirde bu durum iş-özel hayat dengesinin sağlanamadığı dengesiz iş yükü ve motivasyonsuzluk ile sonuçlanabiliyor. Bu noktada yaratıcı ve stratejik çözümler geliştirmeleri için gözler insan kaynakları yöneticilerine dönüyor.

Biz de TEİD Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Çalışma Grubu olarak Derneğimizin üyelerinin İnsan Kaynakları Yöneticilerine uzaktan çalışma döneminde çeşitlilik ve kapsayıcılığın nasıl olması gerektiğini sorduk.

Çalışanları farklılıklarıyla kucaklayan ve çeşitliliğin katacağı değerin bilincinde olan bir iş dünyasının hayata geçirilebilmesini hedefleyen TEİD “Çeşitlilik ve Kapsayıcılık” çalışma grubumuzun ilham veren iyi uygulamaları paylaşacağı bu webinar’a katılım gösteren herkese teşekkür ederiz.

Konuşmacılar:

Tuğba Gök, Sabancı Holding İnsan Kaynakları Direktörü

Önder Korkmaz, Koç Holding İnsan Kaynakları Koordinatörü

Özlem Özbatır, Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İnsan Kaynakları Direktörü

Özde Hamarat, Borusan Holding İnsan Kaynakları Direktörü

Çalışma Grubu Liderleri:

Av. Filiz Toprak Esin, TEİD Yönetim Kurulu Üyesi,
Gün + Partners

Av. Meltem Azbazdar, TEİD Yönetim Kurulu Üyesi,
Mey Diageo

“Uzaktan Çalışma Döneminde Kurumsal Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Uygulamalarından İlham Verecek Örnekler” Webinarı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir